Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Tuesday, August 2, 2011

HELLO AGAIN, BLOGGIE.!

Assalamu'alaikum.

Hai, semua! Wow, dah lama jugak sy tak bukak blog kan? Pasaipa?
HAH, NI LA PASAI :


Yer, kecik ati sy bace tu. DARI BULAN JUN TAK DAPAT BUKAK, TAU.! Nasib saye cube2 then dapat. Hoho.

Oh, lupe pulakk.
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN BAGI SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAN SEKALIAN.! Haaa, amacam puasa kemarin? Okay tak? Sy tak okay. Dari sahur sampai la waktu berbuka, perut sakit weii. Tak dapat tahan.! Tak tau la pasaipa. Tapi, kemarin maseh okay. Sy dpt tahan. Tapi hari ni?

*eh, ape yang sy merepek ni?

Again, tapi hari ni? Dah la pi sekolah. Naik turun tangga. (Kelas sy kat atas sekali. Penat wooo) Balik rumah minta air, check2 puasa. Nasib tak batal. Teehee.

SHAHRIN NAJMI

Haa, nak tau sape si Shahrin ni? My boyfriend? Eh, tu terlampau sangat. Huahua. Dia la laki yang KAKAK sy kenalkan 30 April dulu. Sy nak kasitau kat korg, tapi takpat buka blog la pulakk. So, I tell you guys today.

Camana kakak sy boley kenalkan dia kat sy? Tu simple. Dari YouTube. Muahahaha. Die comey-lotey gile. So, since then, sy mula syok kat dia. LOL. Then I view his blog, twitter, youtube...everyday. Eh, tak la everyday, ni baru je hari yang ke empat sy kenal die.

Anyway , ni nak kasi tunjok sikit gambar jap. Wait..

Ha, korg nampak tak? NAMPAK TAK? Mesti la nampak kan. Punya la beso dah gamba tu sy letak. Kalau msh tak nampak, just right-click. Tapi, jangan la jealous pulakk. HAHAHAHA.

He wrote my name.! Ahhh~

Alaa, sy tau la lagi banyak lagi org yg dia sebut. Tapi korg nampak tak, dia buat '':)'' je kat org lain.. Tapi kat sy '':D'' Wah, happy girler.! giler! HAHA. Ejaan ''giler'' pun dah tak betoii dah.

Eh, tu baru je satu kan? Haa, ni satu lagi. :3

TARAAAAAAA !

Haaaa, nampak tak?! hah? Taktau ape tu? Alaa, ni twitter la beb. Anyway. Yoo. SY HEPI SESANGAT.! First I thought he won't be following me. BUT HEY -- DREAMS DO COME TRUE.!

Alaa, sy tau la dia ade follow banyak org. Tapi ni sy nak kasitau kat awkawk yg ckp camtu : KAU ADE? TAKDE KAN? MUAHAHAHAHA.! P:

Okay la. Sy nak chao ni. Tpi sy msh ade beribu-ribu lagi citer kat korg. Maklumlaaa, sebulan tak dapat bukak blog, so takde citer la. haha.

Assalamu'alaikum.!

*sy mmg pelik. accept the fact!


♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment