Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Wednesday, June 1, 2011

SICK.....again?

Assalamu'alaikum wbt. Hi semua! Apekaba? Sihat? Dapat gak PA gedik gedik update blog. Wee ;)


Hurmph..nampaknye PA sakit lagi la hari ni. Huhu. Alabucubucu..Kesian tol kat PA ni. (takde orang kesah pun! nyehnyeh) I have my running nose again. Plus, sakit kelapa kepala! Huuh. Benci tol la. :(

Bangun pagi jer terus haaaachhuummmmmmmmm!!, ayoyo~ Tapi, alhamdulillah..sekarang dah okay sikit. Hehe.
Cume awesome boss PA je yang wishkan PA spye sembuh. Huhu *puiii*


Cube la PA tak sakit time cuticuticinta neh. Lepas cuti baru la boleh kann? HAHA!
Hmm , pagi tadi PA dah sediekan ayat ape yang nak di tulis. Memang cun melecun! Tapi time2 nak buat ni pulak PA boleh lupe. Alaa!
Ehh , ape pulak bau telor ni ? Busuk tol la :P

OOG ! Time PA blogwalking nih, PA terbace sesuatu kat one blogger's blogspot--> Perhatian awok awok dan aweks aweks sekalian!
"Blog yang guna email YAHOO.COM akan dipadam oleh google selepas 25 Jun 2011"



Ish, tol ke ni? Waa, kalau betul, SODEH NYO!


Anyway , tanak la cite pasal sodeh2 ni.

So, korg dah tgk tak movie KONGSI tu? Alaa, yang ''LU LANGSI LU MATI!'' tu ba. Ade tak? PA rase nak beli la! Kawe tengok macam best jer!


Mak, boleh beli sik? Cam best jak upa nya! Huhu.

Ohh, just received e-mail from someone. Die ade kasi gambar. Cantekk!

Aww, nice right? Thankyou, Smurts G.

Okay la. PA nak out dulu. Nak figure out camne nak buat header baru.
Anyway, doakan PA spye cepat sembuh erk? Bye! Assalam. :)
♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment