Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Tuesday, June 7, 2011

Holiday.

Assalamu'alaikum. Hi peeps! Ingat tak post PA ari tu? PA kate nak buat two entries kan? PA lupe la. Ade kawan PA, (I called her ''Naie'') text PA ari tu. Die tanye "mane tuju other post kau?"
HAK ALA lah , baru PA ingat ! PA busy sangat time tu , sebab tu la lupe pasal my 'other post' tu. Jadi, hari ni one post je la. Kalau idea datang mendadak nanti, buat yang baru erk. HEHE.


So neway , nak tau tak nape PA busy time tu? Haa , sebab PA pergi cuti. WAIT -- Sort tha', kinda, maybe, perhaps. It's only three days away from home. So, that means, we only have one day to go shopping. Baru je balik semalam.


Okay , nih gambar PA dalam bilik hotel. SEMPAT WAHAHA!
LOL , ni gambar gune Laptop ni , sebab tu la ade blur sikit, huhu T____T

Nampak ayu jer PA dalam pic tadi kan? Ayu? Er? Yeke? Hemm, mari kite tengok betape ayu nye PA nih xP

Dengan bangganye PA tunjukkan betape ayu nye PA ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
( ade bunyi yang menggelabahkan )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
( still ade lagi )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
( heh , bile nak habis neh ? )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
HAH ! AMEKAW!
picture taken by ; Amira Ainaa
Ye , firstly , mesti korang tertanye-tanye PA ni gadis bertudung yang ayu or gadis yang rock? WAHAH, meh sini PA cakap kat korang. Okay okay okay, the fact is ;
  • Time jenjalan jer PA gune tudung. Time kat rumah or bilik tak. Ye la kan...tak kan dalam rumah pon nak bertudung? Kalau bertudung gambar melompat-lompat macam nih, orang fikir GEDIK pulokk. Jadi, baik takyah ler nak bertudung kat rumah. Especially time nak bargambar lompat-lompat camneh. Huahua.
Okay , puas tak ngan fact tu ? HEHE -______- "

Neway , PA nak letak pic ngan sis pulak. Sikit jer. Bukan banyak pon. XD
*Ehem, AMIRA AINAA, you've been tagged by me! ;)*
Okay, bagi sesape nak follow die, dipersilekan. Nyehnyeh. ^.^y

sorry , it's only half of your face! XD
ARGH ! Sakit mate ! TT__TT
senyum , tak perlu kata apa-apa .
Ngee, HAHA. Okay, this picture is captured by ; Amira Ainaa, again.
Aik? Macam iklan KFC la pulokk >.<


Oh, it seems like this entry is getting longer. Bertahan ye, readers! Especially kawan aku yang tanye mane post yang kedue PA tu! Nah, ni die, bace lah non-stop ye, kawanku sayang! (and for the readers)

Ni gambar PA, sis and MakTe ngan patung. I choose this, because...because I choosed it. XD
 HAHA , tengok tu. Macam budak-budak -___-''
You know what I touch? It's the statue's butt XD HAHAHA LOL!

Okay okay , dah la. PA pon dah penat menaip nih. Assalam~ 

p/s :  caye tak caye , mase dalam perjalanan nak pi holiday, PA sekeluarge tengok 6 ACCIDENTS! Yg first, sebuah kereta. Second, tiga buah. Third, sebuah. Fourth, dua buah. Fifth, sebuah. Lastly, sebuah lori. Total, nine vehicles that were in those accidents. Whoo.

{Putri Azri
♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment