Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Wednesday, June 1, 2011

Finally...THANKYOU! (short entry)

Assalamu'alaikum wbt .


Waa , happy tol la PA hari nih!! Nak tau nape? It might be random, but who cares? Blog PA dah dapat di buke! Wee! Happy giler la!
Thankyou so so so much! HAHA. 5 hari PA cube bukak blog tapi tak pat. Fuhh~ Nasib baik la dah dapat! Dulu nak design blog, time nak bukak tu, tetibe je kate tak pat di bukak. Kononnye account email google tu perlu di verified dulu. Buat gelabah je! -..-
But anyway, YAY! Dapat gak di buke yer ;D

* BUT FIRST ! I want to thank my awesome boss (bukan bos sebenar! LOL), sebab dulu die suruh PA share account blog die. Waah, baik betul hati die. Terharu PA :')
tapi check check, blog die pon tak pat di buke! Haah, masak.. Anyway, bagi sape2 yg nak follow my awesome boss, [click here!] Before you click the link, YES! HIS BLOG IS ug-lee. He's new and started to make entries. He only have 4 followers (including me) Yeah, it's horrible! If you don't wanna follow him, it's okay. Memang patut pon. HAHA!  LOL! Sorry*

Eh, tukar topik pulak PA ni! Ape2 pon.. Ye! PA bersyukur sebab dapat dating dengan bloggie PA yang tercinte ni! I love you, bloggie :3

Jadi , sekarang PA nak edit blog jap. Rase tak puas pulak? Huhu. Anyway, selamat malam ye semue!
Good night, sleep tight. Don't let the big, EVEN THE SMALL ONES, bite ;) Assalam!

* btw , happy new June! LOL, ade ke ayat tu? XD 
♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment