Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Sunday, April 24, 2011

What a great day!

Assalamu'alaikum wbt.
*Twinkle2 little star. Naper aku ni sakaii sangat arr?

Hai, darlingsss semua! Ape cite? ;)

Haa , sounds happy jer PA ni kann?

Err, 99.9% jer ! Wahaha !

Okay, okay.

Hari ni PA and keluarge ade pi satu tempat. Err, tak tau la pulak utk pe? PA and sis just ekot. Hehe. So, kami bawak la kamera sekali kononnya mane la tau nak bergambar, kann?

Tapi PA ambik gambar nonsense jer!

Tapi yg best nye ttg perjlnan pergi sane, lorong tu kecik je tau. So, sempit la maksud nye kann?
-.-'





Part tu la yg best nye! Kalo sempit dapat pegang daun2 kat tepi2 tu hah.
I like touching the leaves. Huahua!

Oh ye ! Tadi ade gak tempat tanam sayur peria.
Ape lagi? PA pun gambar la.
Boring bab takde kerje la kononnye. :3


Hehek, sakai kann?
Heyy, that's my prob not your's. :P

Eh eh , PA rase cam boring tol la post nih. Dah takde idea lagi dah ni ar.

So ?

Buh bye !

R A W R ! !

p/s : maybe hari Jumaat ni PA dapat update lagi yer. :)

♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment