Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Saturday, April 23, 2011

Satu Sedunia.

Assalamu'alaikum wbt dan salam 1 sedunia!

Ha, pernah tak dengar pasal 1 Malaysia? Mesti arr kan?
Hari ni PA nak cerite tentang 1 Sedunia.

Korang ade? Takde kann? :'p

Sounds interesting? Not until you finish reading it yet!

So, bace lah  samapi sampai habis erk?

Okay.
*dah mule dah . . .


Wahahah ~
Naper ? Bosan tgk muke PA ?
Kalau bosan, dipersilakan mekenan menekan butang
Alt + F4
Heee :)

Hari ni PA, mak, aunty, sis and her friend, pergi kat rmh kawan kami
sebab ade kenduri kahwin.
Kalau ade kenduri, mestila ramai org kan?


Sebenarnye banyak, tapi PA ambil sikit jer!
Malas bah mok kayo2 ;)

Punye la banyak org kat situ. Siap ade red carpet lagi untuk menjemput org!
Rase pames la pulak tadi. Takpe, sekali sekale je kann?
wahahaha~ :'p

Tahu tak ?
* pasang tinge tol tol.

Macam2 jer bangse kat rmh kawan kami tadi hah.
Nak PA listkan?
Ade . . .
  • Melayu
  • Melanau
  • India
  • Cina
  • Org Russia
Walao eh. Lihai o?
Macam2 jenis persembahan tadi!
Tapi PA tak dapat tengok. Byk sgt org nak tgk.

Masi Mase PA and yg len tunggu turn makan, kami pokpekpokpek lah dulu kann. And PA sempat lagi ambik gambar candid kawan sis PA.
 *sorry, jgn mrh kak Adhira! Although you didn't notice I'm taking a pic of you, you still look cute! XD

Okay okay. Korang nak tgk tak wajah wajah pengantin baru tu?
Zaz . . .



Pengantin perempuan tu macam barbie kann? PA rase macam nak men dgn die jer!
Bahaha !

 Ni la org yg membace doa2. PA tlg amin kan. Hee. :)

Selamat pengantin baru . .
Semoga kekal ke anak cucu . .

Okay, tamat la entry - whooppps! Salah. PA ade lagi nak post sesuatu nanti.
Just wait and see.

Assalamu'alaikum yo ! XD

♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment