Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Saturday, April 23, 2011

Looklet :)

Assalamu'alaikum lagi ye nicka.blog readers!

Untuk post yg ke2 ni, PA nak tuliskan ttg looklet PA.

Ini cuma utk org2 yg berminat sahaja, OK?

So, PA nak tunjukkan fashion ciptaan PA.

Representing,
Putri Azri's design :

ni first design by PA, tpi tpi tpi, SORRY, sebab PA lupe nak ltakkan info2 baju nih. byk yg PA lupe letak info sbb tu PA tak letak. Yg ni je PA letak sbb ni kan first design? XD

Yg ni baru je tadi PA buat. Hehe.




  
Okay tak?
 Ade byk lagi you know.
Tapi PA letak yg ni je.

So, what should I say next?

Buh bye ! ;) 

♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment