Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Friday, April 29, 2011

Decorating Our Class.

Assalamu'alaikum wbt.

Hi y'all, folks! What are you guys up too? :]

PA baru je habis makan tengah hari then tgk kucing PA (angah) beranak. Walao weii.  Kesian tol PA tgk kucing tu :(
Die tak dapat beranak. Sebab die pernah patah pinggang dulu. So kami bawak lah Vet khas kami kat sini. PA lari 'cause takut nak tengok. Wahaha :p

So today, PA nak ceritekan . . .
P R E S E N T I N G



Haa, ni name2 org yg tugas kat kelas pade hari Jumaat utk decorate kelas.
PA, Nurul dan Hajar.

Ni die Nurul dan Hajar bagi sesape yg tak kenal.
 *Haha, yg tinggi setinggi gunung tu lah Hajar. Tapi die sebenarnye pendek, dari PA la. Tak la pendek sangat. Die gune kerusi dalam nih. Haha.*
PA bawak gambar Shin Chan. Sorry, PA lupe nak gambar. Hehe.

Nurul lah yg paling malas kat situ. BAHAHA. Die sejak die datang die asyik ambik gambar die jer. So, PA dan Hajar bercadang nak ambil gambar candid die. Mwahaha.

gambar candid NN 1

Gambar candid NN 2. Ehh, die perasan la. XD

Gambar candid NN 3
 Hoho , jahat nye kami :p

*Tadi PA turun bawah and kawan mak PA kate badan PA slim dari yg dulu. Waah, gembiranya dalam hati! Oh ye tak ye la! Pasal berat badan. Nanti PA cite.*

So, PA pun ade ambik gambar Hajar. Uittsss, jangan fikir PA tak de buat keje tau! PA la yg tlg si Hajar ni!




Hajar nih memang rajin. Dari datang sampai pulang non-stop buat keje. PA dari kol 3-4 jer. Yang setengah jam lagi mase untuk relax sambil makan Mr Potato.
Yummy! Hoho.




Okayy, mesti korang nak tau pasal 'berat badan' yg PA cakap tadi kann?
Berat PA turun 8 kg ! Wee!
Tapi tinggi tetap same. 150 cm. Aiyoyo.
-,-'
PA harap dapat 160 atau lebih, someday. InsyaAllah.

Weii, takyah tau berape berat PA, yg pasti bukan seberat yg anda sangka!


Okayy, exam is coming up two weeks from now. Gonna start up studying.

Bye folks! Keep in touch.

♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment