Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Thursday, April 21, 2011

The awkward interview. o.o

Assalamu'alaikum wbt.
Ape cite korang?
PA ?
PA selalu ade cite , tapi takde mase nak cite kan. :p

So, meh kite same2 sit down and enjoy this LOLOLOL story of mine.

 Uits, kalo tak berminat, sile jangan bace!
Anda akan meluat nanti :P

OK , hari Rabu dulu,
PA ade interview kat school.
*takyah nak tau interview ape, sebok jer!* jahat kan? :p


So, PA and kawan PA,
Nurin Jazlina ,
Cari2 la tempat interview tuh. Walao. It took us almost 15 minutes to search the place!
Sebenarnye, kami perlu pergi kat Makmal Junior dulu untuk tgk name kami, 
But the prob is . .
We don't know which Juniour Lab!
Sekolah kami ade 4 makmal junior, if I'm not mistaken.
So kami tengok lah yang ke 4-4 tu sekali. But we can't find our names.

LUCKILY ,
My sister's friend passed by and say that the leader of the club called my name and I WASN'T THERE!
So, PA and NJ pun tanye mane tempat interview tu.
Mrk serentak kate , '' 2A ''


Then kami pun berlari cepat2 kat kelas 2A.
We were late. -.-


Eventually ,
Hari interview PA dan NJ tak same!
So NJ terpakse la pulang sorang2, leave me there..alone
Huhu :C

Nasib baek lah PA pandai jage diri kann ?
*kan dah meluat dah?*


So, when I was there..alone,
I wait for my turn.


'' PUTRI AZRI ''
Beso sunggoh namo aku di panggil . Huii.
I felt so nervous after that.


First, I went to see the 'outside-teach'.
I thought she was going to interviewed me.
-.-'


Pas tu cikgu cine tu cakap ,
'' Ade kah kamu tahu bahawa kamu sepatutnye pakai baju seragam sekolah? ''
And I was like


Shhutt noww ! I really don't know about that!
Mann, what I'm going to do ?!
I can't just go home and change my clothes am I?

''Er , TAK .''
PA cakap je camtu.


(PA baru je nak remind kan NJ pasal baju tu, rupe nye die dah tahu)
-.-'


Pastu cikgu tu suruh PA masok kat dalam bilik yg berdekatan dgn tempat tu. PA masok je la.

But before that, PA ketuk dulu pintu and comes in.
SELAMAT PETANG CIKGU. :)
PA senyum sekuat2 hati. LOL.


Cikgu tu pun senyum gak kat PA. Heheh. Cikgu tu comel tau. Die gebu. BAHAH. ;)


Ayat pertame yg cikgu tanye,
'' Sejak bile kamu berminat untuk menjadi *** ? ''
PA cakap,
''Sejak sekolah rendah lagi.''
just a short answer eikh ?
''Oh, dari sekolah rendah? Ertinye pernah lah jadi *** nih?''
''Of course. Saye pernah jadi ketua *** selama 2 tahun di sekolah rendah!''

PA sempat lagi nak show off. Wahaha~

*meluat lagi?*


The teacher smiled at me, and laughed.
What's so funny about that?


Then she asked me to keep a secret.
Of course I can't say it here!

Then we pokpekpokpek. And the interview IS OVER.
So I packed my back and go home.


Awkward day, huh?


Well bye.
Have a nice day !
Oh, lupe nak cakap, PA ade cuti 4 hari! YEAH!
Syukur lah kan?


p/s  : I hope that I fail the interview. I don't sure I have time to go there, because I am a library prefect / librarian as well. ;)
PA dah cakap, jgn bace kalo taknak, meluat kalo bace nih! :p

♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment