Puтяι ' ѕ AмιgOѕ ! ^.^\m/

Thursday, April 28, 2011

Are you kidding me?

Assalamu'alaikum wbt.

Hi korang!
Hari ni PA penat sesangat. PA pegi turun kawad hari ni. Kan men lagi letih ni hah.
BTW, do you guys still remember about the 'kawad posts'?
Well, rajin2 kanlah diri anda kalau belum bace yer :P
Kemarin, cikgu kite org panggil ahli2 P.Puteri 1B dan 1I. Kami tanye apsal kami jer yang form 1?
Then cikgu bagi jawapan yg sgat lah logik. But we still feel lazy to kawad.
-.-
''Cikgu tgk kamu org ni pandai kawad. Jadi cikgu ambik lah kamu org''
Adoyaii, cikgu! Pandai amende nyer? Kami pertandingan pon tak dapat number! Ape yg bagus nye?
''Kamu org dapat number 4, sebab kamu org tak dapat number 1, 2 dan 3.'' 
Pandai sangat laa jawapan cikgu tu !

Takpe la, tadi cikgu baru je cakap,
just for next week je lagi tinggal.
THANKYOU ALLAH !

Tau tak nape PA tak suke kawad?
Sebab nye, takut jadi MISS CHOCOLATE.
Faham tak? Kulit gelap lah.
Dah la kulit PA dah gelap sebab kawad hari tu.
Cikgu panggil PA lagi di suruh kawad ?

ARE YOU KIDDING ME ?

Nak buat muke PA jadi arang erk ?
Pe-pe je lah cikgu ni.
Maybe cikgu ni dah terlanjur sayang kat PA kottt :P

 Tapi kawad kali ni best lorh! Sebab semue org pandai kawad. Yg dulu byk yg tak pandai. Aiyoyo.

ANYWAY ,
This kawad is for the competition, and will be held on next week - wuh wait! I currently FORGOT. So, get along there. Whuupps. Sorry.

Oh before PA terlupe, tadi kat school, kawan PA (Lin Si Yin) (masih igt ke tak ni?) Yg duduk di sebelah PA tu lorh. Dulu PA igt die tu bisu or tak faham bahase., rupenye pandai la cakap kat PA yer! Wahaha~
 She gave me a ''cute'' letter XD
She wrote :
( click for larger view. )
 
Haha, lawak kann? Bile bace je, sebut aww, that's so cute. Haha. Yang paling best nye ''budak yang rajin dan sangat pandai tetapi sedikit malas''
L O L !

Okayy, tu je yang PA nak sampaikan kat korang sume. Hope korang enjoy.
( Hantu je yg enjoy nihh ) 

♥ I love you ♥

No comments:

Post a Comment